Dj workshop Kids

Een Dj-workshop waarin de jongsten (vanaf 8 jaar tot en met 12 jaar) hun eerste stappen zetten in het hele dj gebeuren. In onze Dj School leren we de kids kennismaken met de laatste nieuwe multimediaspelers. Een leuke sessie van 2,5 uur waar ze zelf aan de slag kunnen met hun favoriete muziek. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met je zelfgemaakte dj mix.

Ben jij de volgende Dimitri Vegas & Like Mike? Kom het bij ons ontdekken tijdens een kids dj- workshop.

Wat ga je allemaal leren?

  • Wat is dj'en nu eigenlijk.
  • Wat is het verschil tussen alle apparatuur.
  • Mixen en tellen.
  • Muziekstijlen.
  • en uiteraard veel plezier maken...

Onder begleiding van ervaren dj leraren leer je het dj-vak kennen. Deze dj-workshop is de eerste keer altijd privé. Bij de tweede of derde sessie kan het zijn dat je samen met een andere student van het zelfde niveau les krijgt.

In onderstaande link kan je de foto's terug vinden van onze vorige Dj Kids workshops:

https://www.facebook.com/begintodj/photos/?tab=album&album_id=1677612479127307

Bronze

Deze DJ workshop is een privé les van 2,5 uur en kan geboekt worden elke vrijdag avond vanaf 16u, zaterdag van 9u tot 18u en zondag van 9u tot 12u.

Silver

Deze DJ workshop bestaat uit maximum 2 studenten en kan geboekt worden elke vrijdag avond vanaf 16u, zaterdag van 9u tot 18u en zondag van 9u tot 12u.

Gold

Deze DJ workshop bestaat uit maximum 2 studenten en kan geboekt worden elke vrijdag avond vanaf 16u, zaterdag van 9u tot 18u en zondag van 9u tot 12u.

Beschikbare data