Groepen

Bent u op zoek naar een idee voor uw bedrijfsfeest of teambuilding event? DJ school 'Begin to DJ' verzorgd een op maat gemaakte Dj workshop voor al uw collega's. Of zoekt u een DJ workshop voor een verjaardag-party, kidsparty, het kan allemaal.

Teambuilding & Bedrijfsfeest:

Ervaar zelf hoe het is om achter de DJ booth te staan en je vrienden/collega's jou muzikaal talent te laten zien en horen. Hoe mix je die nr's in elkaar, waar dienen al die knopjes voor? Je leert tijdens deze workshop de basis van het draaien en beatmixen. Op een leuke manier beleef je de sensatie van een echte DJ.

GFK Belgium koos voor een DJ workshop van 'Begin to DJ' als teambuilding:

hierbij hun reactie:

"Goed professioneel materiaal, duidelijk uitleg wie jullie zijn, wat jullie doen en hoe het Dj'n in elkaar zit, prima uitleg bij de (complexe) Dj-handelingen. Ik kan alleen maar zeggen "Doe zo voort!"

Bekijk alle foto's van hun DJ workshop: https://www.facebook.com/pg/begintodj/photos/?tab=album&album_id=1794500927438461

Verjaardag & kids party:

Wil je een leuke verjaardagsparty, boek dan een DJ workshop van 'Begin to DJ'. Leer samen mixen met je vrienden en steel de show op jouw party. Een kids Dj workshop voor je verjaardag kan al vanaf 8 jaar.

'Begin to DJ' zorgt voor de volledige organisatie van de workshop (in uw bedrijf of op locatie) en leren uw collega's mixen als pro's. Vraag nu je offerte op maat aan.

Hier onder kan je meer foto's vinden van onze DJ workshop:

https://www.facebook.com/begintodj/photos/?tab=album&album_id=1731618177060070

Groepen

Een Dj workshop voor je event, teambuilding, verjaardag, het kan allemaal. Vraag hier je offerte op maat:

Beschikbare data